GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN



Masz problem? Zapytaj na forum elektroda.pl

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "reader" <reader_at_nospam_gov.mi>
Subject: GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN
Date: Sat, 6 Sep 2003 22:44:05 +0200


Witam.

kupilem karte jw i dostalem kabelek-rozdzielacz,
do karty podlacza sie 1 wychodza trzy:
1 VIDEO OUT
2 S-VIDEO OUT
3 VIDEO IN

I teraz problem. Wejscie VIDEO IN to gniazdo takie
jak wyjscie S-VIDEO OUT tylko z dodatkowymi trzema
pinami. Mam pytanko do grupowiczow. jak mam to podlaczyc do TV.?
hmm probowalem tak:
SCART(19 PIN_TVOUT17_GND)->CHINCH->S_VIDEO->VIDEO_IN(W ROZGALEZIACZU
niestety nie dziala.
Moze ktos wie?

Z gory dzieki za wszelkie posty.
) Pozdrowka




========
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "Adam Kalarus" <adam.kalarus_at_nospam_eranet.pl>
Subject: Re: GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN
Date: Sun, 7 Sep 2003 11:21:11 +0200



pinami. Mam pytanko do grupowiczow. jak mam to podlaczyc do TV.?
hmm probowalem tak:
SCART(19 PIN_TVOUT17_GND)->CHINCH->S_VIDEO->VIDEO_IN(W ROZGALEZIACZU
niestety nie dziala.
Moze ktos wie?

Sprobuj tak

SCART --> CHINCH --> przejsciowka na s-video (do video in) --> s-video w
karcie graf.

pzdr
Adam



========
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "reader" <reader_at_nospam_gov.mi>
Subject: Re: GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN
Date: Sun, 7 Sep 2003 12:56:04 +0200



SCART(19 PIN_TVOUT17_GND)->CHINCH->S_VIDEO->VIDEO_IN(W ROZGALEZIACZU
Sprobuj tak

SCART --> CHINCH --> przejsciowka na s-video (do video in) --> s-video w
karcie graf.

Wlasnie tak probowalem. i nic :(

po prostu nie wiem co to za zlacze. Jakbym znalazl jego opis to juz sobie
poradze.
a wyglada to cos tak

VIDEO IN
/----------------------\
| ___ ____ |
| | | ___| | |
| | 0 0 0 | |
| | 0 0 0 0 | |
| |_ ________ _| |
| | [ _______] _| |
| | ___________| |
\ - --------------------/

podczas gdy S-VIDEO OUT

/----------------------\
| ___ ____ |
| | | ___| | |
| | 0 0 | |
| | 0 0 | |
| |_ __ _| |
| | [ _] | |
| | ___________| |
\ - --------------------/

p.s. oczywiscie sa okragle ale moj kunszt artystyczny jest raczej sredni :))




========
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "Joseph" <piotrgosia_at_nospam_poczta.fm>
Subject: Re: GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN
Date: Sun, 7 Sep 2003 13:27:15 +0200


A masz włączone klonowanie obrazu w ustawieniach karty?




========
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "reader" <reader_at_nospam_gov.mi>
Subject: Re: GEFORCE MX440 VIVO & TV-IN
Date: Sun, 7 Sep 2003 15:38:16 +0200



Użytkownik "Joseph" <piotrgosia_at_nospam_poczta.fm> napisał w wiadomości
A masz włączone klonowanie obrazu w ustawieniach karty?

Tak mam ale jak juz wczesniej napisalem mam problem z TV-IN
a nie TV-OUT.

A tak swoja droga to zrobilem maly cross & polaczylem
VIDEO OUT z VIDEO IN poprzez przejsciowke VIDEO->S-VIDEO
i dalej nic :((((







========
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.p