Protel DXP problem



Masz problem? Zapytaj na forum elektroda.pl

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "Radsław Wesołowski" <radarx_at_nospam_poczta.onet.pl>
Subject: Protel DXP problem
Date: Tue, 12 Oct 2004 22:53:52 +0200


Witam


Mam maly problemik z protelkiem :) Posiadam wersje dxp z servicepackiem 3 ,
po namalowaniu schematu i przerzuceniu elementow na pcb, nie ma polaczen
pomiedzynimi, nie widac tych kresek co sie przecinaja i lacza wyprowadzenia
elementow. Elementy sa polaczone bo autorouting dziala bez problemow. Nie
wiem
jak sie nazywaja wlasnie te kreski , ale sa przydatne przy rozmieszczaniu
elementow


Dziekuje i pozdrawiam
Radek





========
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai

Poprzedni Następny
Wiadomość
Spis treści
From: "kubala" <cubah_at_nospam_tlen.pl>
Subject: Re: Protel DXP problem
Date: Wed, 13 Oct 2004 10:39:26 +0200



"Radsław Wesołowski" <radarx_at_nospam_poczta.onet.pl> wrote in message
news:ckhgfj$s4l$1_at_nospam_nemesis.news.tpi.pl...
Witam


Mam maly problemik z protelkiem :) Posiadam wersje dxp z servicepackiem 3
,
po namalowaniu schematu i przerzuceniu elementow na pcb, nie ma polaczen
pomiedzynimi, nie widac tych kresek co sie przecinaja i lacza
wyprowadzenia
elementow. Elementy sa polaczone bo autorouting dziala bez problemow. Nie
wiem
jak sie nazywaja wlasnie te kreski , ale sa przydatne przy rozmieszczaniu
elementow

ctrl + o chyba
Wyglada ze w opcjach show hide nie masz zaznaczonych connections !



Dziekuje i pozdrawiam
Radek







========
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai